„airBaltic“ skraidins į penkis Pasaulio futbolo čempionato miestus Rusijoje

Latvijos oro linijos „airBaltic“ vasarą vykdys skrydžius penkiomis kryptimis Rusijoje ir pasiūlys patogų susisiekimą per Rygą su dauguma 2018-ųjų Pasaulio futbolo čempionato miestų keliautojams iš Europos, Skandinavijos ir Viduriniųjų Rytų.

„airBaltic skraidina į daugelį didžiausių Europos ir Rusijos miestų, todėl Ryga daugumai europiečių taps puikiais vartais į Rusiją. Daugeliu atvejų, „airBaltic“ galės pasiūlyti greičiausią susisiekimą tarp Europos ir Rusijos miestų“, - sakė „airBaltic“ tinklo valdymo vyresnysis viceprezidentas Wolfgangas Reussas. 

„Visuose šiuose penkiuose miestuose, į kuriuos skraidys „airBaltic“, vyks 2018-ųjų Pasaulio futbolo čempionatas, taigi skrydžiai per Rygą suteiks galimybę patogiai keliauti visiems, ketinantiems jame apsilankyti“, - pažymėjo W. Reussas.

Skrydžio maršrutas Skrydžio dažnis
Ryga – Maskva Iki 4 skrydžių per dieną
Ryga – Sankt Peterburgas Iki 4 skrydžių per dieną
Ryga – Kaliningradas 6 skrydžiai per savaitę
Ryga – Sočis 2  skrydžiai per savaitę
Ryga – Kazanė 2  skrydžiai per savaitę

Kitą vasarą „airBaltic“ ir toliau vykdys iki keturių kasdienių skrydžių į Maskvą ir Sankt Peterburgą. Papildomai, Latvijos oro linijos taip pat reguliariai skraidys į Kaliningradą, Sočį ir Kazanę. Pilną „airBaltic“ skrydžių grafiką galite rasti aviakompanijos internetinėje svetainėje www.airbaltic.com.