„airBaltic“ – rekordinis keleivių skaičiaus augimas Baltijos regione

Per pirmuosius penkis 2017 metų mėnesius Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ pervežė 29 proc. daugiau keleivių iš Lietuvos ir Estijos palyginus su tuo pačiu periodu praėjusiais metais.

„Džiaugiamės, kad vis daugiau klientų iš Estijos ir Lietuvos renkasi „airBaltic“ savo pagrindiniu vežėju."

Nuo sausio iki gegužės „airBaltic“ skraidino rekordinį skaičių keleivių – 146,116 klientus iš Estijos, tai yra didžiausias skaičius nuo veiklos vykdymo Estijoje pradžios. Tuo tarpu „airBaltic“ skraidino 136,270 keleivių iš Lietuvos savo skrydžių kryptimis Europoje, Skandinavijoje, Rusijoje, Viduriniuosiuose  Rytuose  ir NVS šalyse.  

„Džiaugiamės, kad vis daugiau klientų iš Estijos ir Lietuvos renkasi „airBaltic“ savo pagrindiniu vežėju. Mes siūlome geriausią susisiekimą į ir iš Estijos bei Lietuvos, nes vykdome tiek tiesioginius, tiek itin patogius jungiamuosius skrydžius per Rygos oro uostą į Europą, Skandinaviją, Viduriniuosius Rytus ir NVS šalis“, - sakė „airBaltic“ tinklo valdymo vyresnysis viceprezidentas Wolfgang Reuss.

„airBaltic“ iš savo namų bazės Rygoje, Latvijoje skraido daugiau nei 60-ia krypčių. Iš visų šių taškų „airBaltic“ per Rygą siūlo patogų susisiekimą su Europa, Skandinavija, NVS šalimis bei Viduriniaisiais Rytais. Papildomai šiomis kryptimis „airBaltic“ vykdo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus ir Talino.