„Wizz Air“ atnaujino interaktyvų kelionių planavimo žemėlapį

Keliavimo taisyklės ir apribojimai vis dar keičiasi beveik kasdien, todėl planuoti šiųmetes vasaros atostogas be streso yra sudėtinga. Atsižvelgdama į keliautojų poreikius, sparčiausiai auganti Europos oro linijų bendrovė „Wizz Air“, patobulino savo kelionių planavimo žemėlapį. Patogus ir nuolat atnaujinamas įrankis leidžia pasitikrinti, kokios taisyklės galioja keliaujant „Wizz Air“ tinkle esančiais maršrutais.

Kelionių planavimo žemėlapyje, kurį bendrovė sukūrė ir pristatė pernai, nuo šiol naudojama ne tik aiški spalvų sistema, bet pasitelkiamos ir informacinės ikonos, aiškiai nurodančios, ko reikia vykstant į konkrečią šalį (testo, sertifikato ir t.t). Ši svetainės funkcija padeda klientams naršyti ir greičiau suprasti apribojimų esmę. Žemėlapis automatiškai atnaujinamas kasdien, jame rodoma daugiau nei 150 „Wizz Air“ tinklo kelionių apribojimų kombinacijų.

Norėdami pasinaudoti žemėlapiu, keleiviai turi pasirinkti dominantį išvykimo ir atvykimo oro uostą. Šalys ir oro uostai yra pažymėti atitinkamomis spalvomis pagal tai, kokie ribojimai juose taikomi – žalia spalva reiškia, kad nėra jokių apribojimų patekti į šalį, geltona reiškia, kad skrydžiams į šalį taikomi daliniai apribojimai ir raudona spalva reiškia, kad į šalį draudžiama arba dalinai draudžiama skristi. Informacinės ikonos nurodo ar atvykus į šalį reikia: atlikti PGR testą, turėti neigiamą PGR testo sertifikatą, ar privaloma karantinuotis, jeigu taip – kiek laiko.

Patogus įrankis

Atsiradus ES COVID sertifikatui, keliauti tampa paprasčiau.

„Mes darome viską, kas įmanoma, kad vasaros kelionių sezonas būtų patogesnis ir malonesnis visiems kelionių išsiilgusiems klientams. Norime, kad keliauti jie galėtų nerūpestingai – nesvarbu ar nusprendė savaitgalį aplankyti giminaičius, gyvenančius vienoje iš Europos sostinių, ar pasimėgauti ramiomis šeimos atostogomis prie Viduržemio jūros. Patobulintas kelionių planavimo žemėlapis – dar patogesnis įrankis kelionėms planuoti“, – sako Andras Rado, „Wizz Air“ vyresnysis korporatyvinės komunikacijos vadovas.

Siekdama pagerinti kelionių patirtį, „Wizz Air“ taip pat atnaujino savo mobiliąją „Wizz Air“ svetainės versiją. Nuo šiol mobilioji versija vartotojams yra dar patogesnė – įsigyti bilietus į svajonių šalį bus galima vos per kelias akimirkas.

Kaukės išlieka privalomu skrydžio atributu

„Wizz Air“ keleiviams taip pat primena rūpintis savo ir aplinkinių saugumu. Būnant oro uoste, lipant į lėktuvą ir skrydžio metu reikia nepamiršti apsauginių nosį ir burną dengiančių kaukių. Nors kaukių dėvėjimo apribojimai daugelyje šalių šiuo metu atlaisvinti ir tikimasi, kad laikui bėgant jų liks dar mažiau, „Wizz Air“ yra pasiryžusi imtis visų būtinų atsargumo priemonių, kad keleiviai, įgulos nariai ir visas aptarnaujantis personalas būtų saugus. Todėl kaukės „Wizz Air“ lėktuvuose lieka privalomos viso skrydžio metu.

Kad kelionės būtų dar lengvesnės, „Wizz Air“ rekomenduoja į visus užsakymus įtraukti „WIZZ Flex“ paslaugą. Pasikeitus aplinkybėms, norimai kelionės datai, ar kelionės krypčiai, paslauga leidžia iš naujo pateikti užsakymą bet kuriam kitam pasirinktam bendrovės skrydžiui.