airBaltic pradeda 2023 m. žiemos sezoną iš Vilniaus

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ paskelbė apie 2023 m. žiemos sezono pradžią ir pasiūlė keturias naujas kryptis iš Vilniaus. Dar šiemet tarp naujų „airBaltic“ krypčių – Dubajus (Jungtiniai Arabų Emyratai), Tenerifė (Ispanija), Gran Kanarija (Ispanija) ir Turinas (Italija). Pirmasis skrydis iš Vilniaus į Dubajų įvyko 2023 m. lapkričio 1 d.

„Esame pasiryžę savo keleiviams užtikrinti sklandžią kelionės patirtį ir gerinti susisiekimą su mūsų gimtaisiais miestais Baltijos šalyse ir iš jų. Pradėdami žiemos skrydžių sezoną iš Vilniaus, kuriame numatytos keturios naujos kryptys, džiaugiamės galėdami savo keleiviams pasiūlyti dar daugiau galimybių – mėgautis tiek šiltesniais orais, tiek leistis į snieguotas trasas. Esame dėkingi savo partneriams – Lietuvos oro uostams – už neįkainojamą indėlį ir bendradarbiavimą siekiant, kad tai taptų įmanoma. Be to, džiaugiamės dėl augančio keleivių skaičiaus bei nuolat didėjančios mūsų rinkos dalies Vilniuje“, – teigia „airBaltic“ tinklo plėtros viceprezidentas Mantas Vrubliauskas.

 

„airBaltic“ yra svarbus ir ilgalaikis Lietuvos oro uostų partneris. Labai džiaugiamės, kad ši aviakompanija aiškiai akcentuoja tolimesnius planus investuoti į Vilniaus oro uostą ir tuo pačiu gerinti susisiekimo galimybes Lietuvos keliautojams. Šios įmonės rinkos dalis Lietuvoje auga, o tai reiškia, kad mūsų vietiniai keleiviai vis labiau vertina patogias galimybes keliauti jos siūlomais maršrutais bei aukštą aptarnavimo lygį“, – sako laikinasis Lietuvos oro uostų aviacijos paslaugų vadovas Tomas Zitikis.

 

Kryptis

Skrydžio dažnumas

Pradžios data

Kaina*

Vilnius – Tenerifė (Ispanija)

2 skrydžiai per savaitę

Spalio 31, 2023

199 €

Vilnius – Dubajus (JAE)

2 skrydžiai per savaitę

Lapkričio 1, 2023

239 €

Vilnius – Gran Kanarija (Ispanija)

1 skrydis per savaitę

Gruodžio 2, 2023

169 €

Vilnius – Turinas (Italija)

1 skrydis per savaitę

Gruodžio 30, 2023

 109 €

*Mažiausia kaina (į vieną pusę), įskaitant mokesčius, rinkliavas ir aptarnavimo mokesčius, svetainėje www.airBaltic.com, jei yra laisvų vietų.

 

Planuojama, kad skrydis iš Vilniaus į Dubajų truks 6 valandas ir 35 minutes.

 

„airBaltic“ iš Vilniaus, Rygos, Talino ir Tamperės skraidina daugiau nei 100 krypčių Europoje, Artimuosiuose Rytuose, Šiaurės Afrikoje ir Kaukazo regione. Visą „airBaltic“ skrydžų tvarkaraštį ir bilietus galima rasti bendrovės tinklalapyje www.airbaltic.com.

Apie „airBaltic“:

„airBaltic“ („Air Baltic Corporation AS“) yra 1995 m. įsteigta akcinė bendrovė. Pagrindinė jos akcininkė yra Latvijos valstybė, kuriai priklauso 97,97 proc. akcijų, o kitiems akcininkams – 2,03 proc. „airBaltic“ siūlo skrydžius į daugiau nei 70 Europos, Artimųjų Rytų, Šiaurės Afrikos ir Kaukazo regiono miestų. Per pastaruosius 28 metus „airBaltic“ tapo stipria ir tarptautiniu mastu pripažinta oro transporto bendrove, kurioje dirba daugiau nei 2 400 darbuotojų. Oro bendrovės „airBaltic“ parką sudaro 44 orlaiviai „Airbus A220-300“, todėl šis orlaivių parkas yra vienas jauniausių Europoje. Aviakompanija yra gavusi tarptautinius apdovanojimus už kompetenciją, novatoriškas paslaugas ir reikšmingus pasiekimus. Dvejus metus iš eilės „Skytrax“ apdovanojo „airBaltic“ kaip geriausią oro transporto bendrovę savo regione. Be to, 2022 m. Tarptautinė oro transporto asociacija (IATA) skyrė „airBaltic“ įvairovės ir įtraukties komandos apdovanojimą. 2023 m. oro transporto bendrovė gavo geriausio keleivių salono aptarnavimo Europoje „APEX Passenger Choice“ apdovanojimą.

Daugiau informacijos:

airBaltic Korporatyvinės komunikacijos skyrius
/S Air Baltic Corporation
pr@airbaltic.com