„airBaltic" paskelbė populiariausias 2024 m. rugsėjo kryptis iš Vilniaus

Pirmaujanti Baltijos šalių oro linijų bendrovė „airBaltic" paskelbė, kurios skrydžių kryptys iš Vilniaus šiam rugsėjui yra geidžiamiausios. Jomis tapo Berlynas, Paryžius ir Miunchenas. Šias kryptis oro bendrovė identifikavo analizuodama bilietų pardavimų tendencijas ir keliautojų įpročius. Be to, „airBaltic" neseniai paleido ištisus metus vykdysimus tiesioginius skrydžius iš Palangos į Amsterdamą du kartus per savaitę.

„airBaltic" iš Vilniaus į Berlyną skraidina tris kartus per savaitę, į Paryžių – penkis kartus per savaitę, o į Miuncheną – šešis kartus per savaitę. Be šių krypčių, rugsėjį „airBaltic" iš Vilniaus taip pat skraidins į Krokuvą, Amsterdamą, Dubrovniką ir Nicą. Ateinančio mėnesio tendencijos rodo, kad keliautojus domina pagrindiniai Europos miestai, į kuriuos vykstama ir laisvalaikio, ir verslo tikslais.

Iš viso šiais metais „airBaltic" skraidina daugiau kaip 130 maršrutų, iš kurių 20 yra nauji, o turėdama 24 bendrojo kodo partnerius oro bendrovė ir toliau siūlo geriausią susisiekimą tarp Baltijos šalių ir likusio pasaulio. Artėjantį žiemos sezoną „airBaltic" pasiūlys šešis naujus maršrutus iš Baltijos šalių – iš Vilniaus į Oslą (Torpą), iš Rygos į Madeirą, Insbruką, Šarm el Šeichą ir Hurgadą bei iš Talino į Kittilę – kurie atvers bendrovės klientams dar platesnes laisvalaikio ar verslo kelionių galimybes. Plėsdama skrydžių žemėlapį „airBaltic" stiprina savo, kaip pirmaujančios ir geidžiamiausios oro linijų bendrovės Baltijos šalyse, pozicijas.

Visuose savo skrydžiuose „airBaltic" siūlo tiek ekonominės, tiek ir verslo klasės vietas. Verslo klasės keleiviai gauna pilną paslaugų paketą, įskaitant pirmenybinę registraciją ir įlaipinimą, vietą lėktuvo priekyje su papildoma laisva vieta, suteikiančia daugiau privatumo, trijų patiekalų gurmanišką maistą, neribotą gėrimų kiekį ir greitesnį išlaipinimą atvykus.

„airBaltic“ iš Vilniaus, Rygos, Talino, Tamperės ir, sezoniškai, Gran Kanarijos, skraidina daugiau nei 130 krypčių Europoje, Artimuosiuose Rytuose, Šiaurės Afrikoje ir Kaukazo regione. Visą „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį ir bilietus galima rasti bendrovės tinklalapyje www.airbaltic.com.

Apie „airBaltic“:

„airBaltic“ („Air Baltic Corporation AS“) yra 1995 m. įsteigta akcinė bendrovė. Pagrindinė jos akcininkė yra Latvijos valstybė, kuriai priklauso 97,97 proc. akcijų, o kitiems akcininkams – 2,03 proc. „airBaltic“ siūlo skrydžius į daugiau nei 70 Europos, Artimųjų Rytų, Šiaurės Afrikos ir Kaukazo regiono miestų. Per pastaruosius 28 metus „airBaltic“ tapo stipria ir tarptautiniu mastu pripažinta oro transporto bendrove, kurioje dirba daugiau nei 2 500 darbuotojų. Oro bendrovės „airBaltic“ parką sudaro 48 orlaiviai „Airbus A220-300“, todėl šis orlaivių parkas yra vienas jauniausių Europoje. Aviakompanija yra gavusi tarptautinius apdovanojimus už kompetenciją, novatoriškas paslaugas ir reikšmingus pasiekimus. Trejus metus iš eilės „Skytrax“ apdovanojo „airBaltic“ kaip geriausią oro transporto bendrovę savo regione. Be to, 2022 m. Tarptautinė oro transporto asociacija (IATA) skyrė „airBaltic“ įvairovės ir įtraukties komandos apdovanojimą. 2023 m. oro transporto bendrovė gavo geriausio keleivių salono aptarnavimo Europoje „APEX Passenger Choice“ apdovanojimą. Be to, 2024 m. „airBaltic“ buvo apdovanota „PROS AI Innovator“ apdovanojimu už dirbtinio intelekto panaudojimą siekiant transformacinių rezultatų ir veiklos optimizavimo.

Daugiau informacijos:
airBaltic Korporatyvinės komunikacijos skyrius
A/S Air Baltic Corporation
pr@airbaltic.com