BAA Training” plečiasi į Artimuosius Rytus

Aviacinių mokymų akademija „BAA Training“ tęsia aktyvią plėtrą į naujas rinkas ir atveria naują mokymų bazę Šardžoje, Jungtinių Arabų Emyratuose. Artimuosiuose Rytuose bus mokomi būsimi pilotai ir skrydžio palydovai iš JAE, kaimyninių šalių, Afrikos, Europos ir Azijos. 

Eglė Vaitkevičiūtė, BAA Training vadovė.

Aviacijos studentams iš viso pasaulio geografiškai patogioje vietoje „BAA Training“ mokymų centrą įkūrė kartu su strateginiais partneriais „Pier 7 Aviation“, o jame būsimi pilotai savo įgūdžius tobulins populiariausių lėktuvų tipų – „Airbus A320“ ir „Boeing 737“ realaus skrydžio simuliatoriais. 

„Ne paslaptis, jog Artimųjų Rytų aviacijos industrija yra viena garsiausių pasaulyje ne tik dėl pasaulinio lygio oro linijų, bet ir dėl nuolatinio rinkos augimo. Gamintojų duomenimis per artimiausius 20 metų prie didžiulio regiono lėktuvų parko prisidės dar 3000 naujų orlaivių, kuriuos turės valdyti naujausiomis technologijomis ir aukščiausiais standartais vadovaujantis apmokyti pilotai. Artimieji Rytai – tai lyg greitkelių tarp Europos, Afrikos ir Azijos sankirta – džiaugiamės galėdami pasiūlyti galimybę įgyti savo svajonių profesiją šio ir kitų regionų studentams“, – teigė Eglė Vaitkevičiūtė, „BAA Training“ vadovė. 

Pastaruoju metu „BAA Training“ koncentravosi į plėtrą Azijoje, kurioje pilotų trūkumas yra opiausias. Per 2016-uosius lietuviai gavo institucijų leidimus vykdyti aviacijos mokymus Laose, Malaizijoje, Nepale, Seišeliuose ir kt. regiono šalyse.