„airBaltic“ leis nemokamai pasikeisti skrydžių bilietus

Oro linijų bendrovė „airBaltic“ keleiviams leis pasikeisti skrydžių bilietų datą nemokamai. Šis pasiūlymas galioja rezervacijoms, atliktoms tarp kovo 10 d. ir kovo 31 dienos. Kelionė data gali būti keičiama į ne vėlesnę nei 2020 m. gruodžio 31 dieną.

„Mes aiškiai matome, kad keleiviai nori keliauti ir planuoti vėlyvas pavasario bei vasaros atostogas. Šis žingsnis suteiks žmonėms lankstumo, kad jie galėtų lengvai užsisakyti kitą kelionę“, – sako Martinas Gaussas, „airBaltic“ generalinis direktorius.

Šis laikinas pasiūlymas galioja visoms naujoms „airBaltic“ rezervacijoms, atliktoms nuo 2020 m. kovo 10 d. iki kovo 31 dienos. Keleiviai gali nemokamai pasikeisti bilietų datą į naują, tačiau ne vėlesnę nei 2020 m. gruodžio 31 diena. Laiką galima keisti tik vieną kartą.

Skrydžio laikas turi būti pakeistas iki pirminės išvykimo datos. Jei pradinis bilieto kainos pasiūlymas nebegalioja, reikės sumokėti atitinkamą kainos skirtumą. Rezervacijos kilmė ir atvykimo vieta turi likti ta pati, kaip ir originaliame biliete.

Be to, visoms esamoms rezervacijoms, padarytoms kovo 9 d., su kelionių datomis iki 2020 m. kovo 31 d., „AirBaltic“ taip pat siūlo galimybę nemokamai pakeisti kelionės datą į naują, bet ne vėlesnę nei gruodžio 31 diena.