„Avia Solutions Group“ įsigijo krovinių oro linijų bendrovę „Bluebird Nordic“

Kovo 31 dieną „Avia Solutions Group“ užbaigė sandorį su „BB Holding ehf.“ ir įsigijo 100 proc. bendrovės „Bluebird Nordic“ akcijų.

Gediminas Žiemelis, „Avia Solutions Group“ įmonės valdybos pirmininkas džiaugėsi nauju sandoriu: „Džiaugiuosi įsigydamas puikią reputaciją turinčią kompaniją. Su šiuo įsigijimu, „Avia Solutions Group“ įžengia į siauro korpuso krovininių orlaivių nuomos su įgula, dradimu ir techniniu aptarnavimu verslą. Jau esame didžiausia keleivinių orlaivių nuomos su įgula, draudimu ir techniniu aptarnavimu grupė, turinti vieną didžiausių užsakomųjų skrydžių oro linijų Europoje –  o dabar mūsų paslaugų asortimentas pasipildys ir krovinių pervežimo operacijomis. Tolimų nuotolių plataus korpuso krovininių orlaivių nuomos, bei siauro korpuso orlaivių nuomos paklausa sparčiai auga, veikiama sparčiai išsiplėtusios elektroninės prekybos. Šiuo metu mes turime 7 oro vežėjo pažymėjimus (angl. AOC) įvairiose šalyse“.

„Bluebird Nordic“ turi 6 orlaivius ir vykdo reguliarius bei užsakomuosius skrydžius. Oro linijų bendrovė taip pat siūlo krovinių eksporto bei importo paslaugas iš ir į Islandiją, vykdo  skrydžius daugiau nei 100 krypčių. „Mes džiaugiamės, kad „Bluebird Nordic“ bendrovė nuo šiol yra „Avia Solutions group“ šeimos dalis ir nekantraujame kartu su naujais savininkais auginti ir stiprinti bendrovę. Esame įsitikinę, kad „Bluebird Nordic“, jos darbuotojai ir klientai pastebės privalumus, kuriuos suteikia prisijungimas prie „Avia Solutions Group“ – sako Steinn Logi Björnsson, vykdantysis „Bluebird Nordic“ direktorius. Tikimasi, jog būdama „Avia Solutions Group“ dalimi, bendrovė „Bluebird Nordic“ augs, bus plečiamas jos paslaugų spektras bei dar labiau tobulinama jos veikla.