Oro linijų bendrovė „airBaltic“ atnaujina skrydžius iš Vilniaus į Taliną

Vilniaus oro uostui vėl pradėjus veiklą, gavusi visus reikiamus leidimus gegužės 25 d. oro linijų bendrovė „airBaltic“ atnaujins tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Taliną, Estiją.

„Iki krizės pradžios buvome pagrindiniai vežėjai Baltijos šalyse, siekiantys užtikrinti geriausią susisiekimą su visomis trimis Baltijos šalių sostinėmis. Dabar grįžtame su aiškiu tikslu išlaikyti savo pozicijas Lietuvoje ir Baltijos šalyse. Sutelkdami dėmesį į „Airbus A220-300“ lėktuvų parką, esame gerai pasirengę iš naujo startuoti Vilniuje“, – sako Martinas Gaussas, „airBaltic“ generalinis direktorius.

„airBaltic“ nori kuo greičiau atnaujinti tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į įvairias kryptis. Papildomi tvarkaraščio atnaujinimai vis dar tvirtinami atsižvelgiant į įvairius apribojimus.

„Mūsų keleivių, darbuotojų ir visuomenės saugumas ir sveikata – didžiausias prioritetas. Kai atnaujinsime skrydžius, visi keleiviai bus aprūpinti veido kaukėmis ir dezinfekuojančiomis servetėlėmis. Naujosios skrydžių operacijos bus vykdomos pagal valdžios institucijų pateiktas rekomendacijas. Vis dar tęsiame darbą, rengdami konkrečias gaires papildomoms mūsų veikloms“, – sako M. Gaussas.

Pilną skrydžių tvarkaraštį ir bilietus galima rasti „airBaltic“ interneto svetainėje. Be to, laikinai galima pasinaudoti papildomu pasiūlymų visoms naujoms skydžių rezervacijoms, atliktoms iki 2020 m. gegužės 31 dienos. Keleiviai, kurie bilietus užsisakys iki gegužės 31 d., gali nemokamai juos pakeisti į naują datą. Galimas tik vienas pakeitimas.

Gegužės 18 d. „airBaltic“ taip pat atnaujins tiesioginius skrydžius iš Talino į Amsterdamą, Kopenhagą, Oslą.